You are currently viewing Att det ska vara så svårt med kläder

Att det ska vara så svårt med kläder

En sak med att ha adhd är att det är svårt med kläder och skor. Det är det i alla fall för mig. Att hitta rätt kläder kan ta en evighet och sedan om de inte sitter bekvämt så kan man få värsta brytet och vägrar att gå iväg alls. Jag har ett par skor jag älskar, med skoinlägg så sitter de perfekt på foten. Jag bävar för den dagen de går sönder, för då vet jag med mig att jag måste köpa nya. Just att köpa nya skor är en jobbig process för mig nämligen. Det jag borde ha gjort är att jag skulle ha köpt flera likadana när jag ändå höll på. Modellen finns ju inte kvar nu tyvärr.

Blir mycket tvätt

Jag har massor av kläder men det är bara ett fåtal plagg jag så att säga använder. Det innebär att jag får tvätta och det rätt ofta. I alla fall då jag kommer ihåg att jag ska göra det. Det händer att jag inser att jag inte luktar så gott, efter att ha haft en tröja på mig allt för länge utan att tvätta. Det är då jag kommer på att jag nog måste just tvätta. Då blir det ofta en mani och jag tvättar typ alla plagg. Det är ju så med mig, det är antingen eller hela tiden. Men det är den jag är, och jag har accepterat det!