Varför vi startade Jag Har ADHD

Har du adhd – du är inte ensam. Med Jag Har ADHD vill vi visa att livet inte tar slut när man fått sin adhd-diagnos. Tvärt om kan det vara ett sätt att förstå sig själv bättre, plötsligt börja se samband, hitta lösningar på saker som varit jobbiga och se sina många styrkor. För du är i gott sällskap.

Det sägs att både Einstein, Bill Gates och Vincent van Gogh hade diagnosen adhd, listan kan göras lång. Alla har de en annan sak gemensamt, de har gjort något positivt av att vara annorlunda. Kanske deras vägar var krokigare, snårigare och längre – men det var den enda rätta vägen för att nå just deras mål. Är det något personer med adhd kan är det att jobba i motvind, och hitta lösningar andra inte ser.

Att få diagnosen adhd betyder ungefär att man inte tänker och fungerar som andra, vilket, till skillnad från vad många tror är något dåligt – faktiskt kan vara något bra. Förhoppningsvis vill du dela med dig av vad just du är bra på, och våga ta emot hjälp för det du har svårt för.

Precis som att alla människor är olika är alla med adhd inte lika. Vissa tycker bara det är skitjobbigt, andra älskar att vara annorlunda och skulle inte vilja byta med någon i hela världen. Det finns dagar där allting klaffar, nästa dag är som att börja om från noll igen.

Vi vill visa att oavsett om du hatar eller älskar din adhd, om du knappt märker av den eller tycker den hindrar dig i allt är du inte ensam. Vi är många och samhället behöver oss - därför att vi är en del av det. En dold funktionsnedsättning är bara dold om vi inte pratar om det..

Jag har ADHD.se drivs tack vare donationer från Smartlend.se, en ledande jämförelsesajt på nätet där konsumenter kan låna pengar samt 2x Casino.